top of page
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook

Afspraak maken

Voor je een afspraak maakt willen we vragen om eerst onze huisregels goed door te nemen, bij het boeken ga je hier automatisch mee akkoord en zo kunnen misverstanden vermeden worden.
 
- Er wordt een voorschot van 50% gevraagd voor het maken van een afspraak, hier worden geen uitzonderingen voor gemaakt.
 
- Vooraf betaalde afspraken worden onder geen enkele omstandigheden terugbetaald. Let dus altijd goed op de behandeling en datum voor je boekt. Twijfel je ergens over? Neem dan contact op alvorens de afspraak in te plannen of te wijzigen/dubbel boeken.
Indien je de afspraak tijdig verplaatst of annuleert kan het bedrag worden meegenomen voor een nieuwe datum.
- Plan de correcte behandeling in, het is niet altijd mogelijk om op het moment van je afspraak nog te wijzigen gezien niet elke behandeling even veel tijd inneemt.
- Ben je nog nooit in aanraking geweest met haarverf, donkere henna of andere kleurstoffen dan dient er minstens 48 uur voor je tinting of henna afspraak een allergietest te gebeuren. Je kan hiervoor contact opnemen via info@browsandbeauty.be .
- Afspraken annuleren dient ALTIJD via e-mail te gebeuren via de link in de bevestigingsmail of via een e-mail aan info@browsandbeauty.be, telefonisch zijn wij niet altijd bereikbaar. Gelieve niet te reageren op de bevestiging- of herinneringsmail, deze komen niet altijd aan. 
- Kom op tijd naar je afspraak, afhankelijk van je behandeling is het vaak niet meer mogelijk om je nog verder te helpen indien je meer dan 5-10 minuten te laat bent en zal de afspraak worden verplaatst naar een andere datum/tijdstip. Dit omdat sommige behandelingen van korte duur zijn of een bepaalde inwerkingstijd hebben waardoor deze onmogelijk kunnen worden ingekort.
Indien dit vaker voorkomt zal de geplande tijd alsnog worden aangerekend.
- Annuleer minstens 48 uur op voorhand je afspraak via de link in je bevestiging- of herinneringsmail. Je krijgt altijd een bevestiging als je afspraak correct geannuleerd werd. Krijg je dit niet, gelieve dan meteen contact op te nemen. 
Indien de link niet meer werkt dan wil dit zeggen dat het annuleren niet meer tijdig is gebeurd en zal er een vergoeding worden aangerekend.
- Afspraken die minder dan 48 uur op voorhand geannuleerd werden zullen voor 50% in rekening gebracht worden. 
- Bij een annulatie van 6 uur of minder voor de afspraak of een no show afspraak zal de volledige behandeling in rekening worden gebracht.
bottom of page