top of page
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook

Algemene voorwaarden en huisregels

Voorschotten worden onder geen enkele uitzondering teruggestort. Indien u tijdig (minstens 48 u op voorhand) annuleert dan kan u het betaalde bedrag gebruiken bij een nieuwe afspraak. Annuleert u te laat dan wordt het bedrag ingehouden.
 
Komt u niet opdagen dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Annuleert u minder dan 48 uur voor je afspraak dan wordt er 50% van de volledige behandeling in rekening gebracht. Bij annulaties minder dan 6 uur voor de afspraak wordt de volledige behandeling in rekening gebracht ongeacht de reden van annulatie.
Bent u meer dan 5-10 minuten te laat (afhankelijk van de geboekte behandeling) zal de afspraak geannuleerd/verplaatst worden en wordt het voorschot ingehouden.
Gelieve de correcte afspraak in te plannen. Alle behandelingen staan uitgebreid uitlgelegd op onze website, bij twijfel kan u contact opnemen. Wordt er een verkeerde behandeling geboekt dan dient de geplande tijd vergoed te worden.
Indien u niet eerder heeft getint dient er zoals vermeld op onze website en bevestigingsmail een allergietest afgenomen te worden minstens 48 u voor je afspraak. Doe je dit niet en breng je ons hier niet van op de hoogte dan zal de volledige behandeling alsnog worden aangerekend. 
Cadeaubonnen blijven één jaar geldig en kunnen enkel ingeruild worden voor behandelingen en niet voor producten.
In het salon kan enkel cash of met QR-code betaald worden.
bottom of page